الفیای فارسی همان الفبای عربی است و ریشه الفیای عربی و لاتین یکی است .(!)
الفبای فارسی پس از اسلام ازبین رفت و به جای آن الفبای عربی آمد . این الفبا هم ریشه در فنیقیه(لبنان امروزی) دارد. عرب نیز الفبا را از نَبَطی ها گرفت . الفبای اولیه در حقیقت تصویری بود . مثلاٌ شکل عصا در ( ل ) و (L ) تشابه این دو حرف تصادفی تیست . یونانیان از طریق بازرگانی به نام قَــدموس با این الفبا آشنا شدند و الفبا را با تغییراتی پذیرفتند و به سایر نقاط اروپا بردند.
الفبای عربی در آغاز بسیار سخت بود زیرا یک دندانه می گذاشتند و به چند صورت خوانده می شد : بـ تـ نـ یـ ثـ یا اینکه حرف (ح) به صورت ج ح خ خوانده می شد. ابو الاسود دؤَلــی به فرمان حضرت علی (ع) نقطه گذاری را انجام داد و در قرن دوم خلیل بن احمد فراهیدی علامت های ( ــا ــی ــو ) و ( فتحه و کسره و ضمه ) و تشدید و سکون را اختراع کرد . پیش از او ( ملک) به صورت ( مالک / ملاک / مَلَک / مِلک / مُلک ) خوانده می شد . بنا به ارشاد او کلمه ای مانند إبرهیم به صورت إبراهیم نوشته شد . در این میان کلماتی مانند الهه ، لکن، هذا و... جا ماندند و اصلاح نشدند و ماهنوز آن ها را با رسم الخط قدیم می نویسیم .
علامت تشدید در اصل (سـ ) بوده که حرف اول ( شدّت ) است و علامت سکون نیز ( حـ ) بوده که حرف اول ( خفیف ) است یعنی که کلمه را سبک و نرم ادا کنیم . بعدها عامت ( حــ ) به صورت دایرۀ کوچکی در آمد.
وب بسیار زیبا و خوبی دارید خیلی محتوایی آموزنده و خوبی
قرار دادید من بهتون افتخار می کنم که وب خوبی دارید و ازتون
بابت این مطالب مفید و خوب ممنون هستم و از خداوند منان
خواستار موفقیت شما هستم دوست عزیز خواهشی داشتم و
امیدوارم که خواسته این بنده حقیر رو بپذیرید و اون اینه
که لینک وب سایت ما را با عنوان
وحیدوب ، درج آگهی رایگان
با آدرس
www.vahidweb.com
در وب خوبتون لینک کنید
ممنون میشم این خواسته من را برآورده کنید
با تقدیم احترامات